featured

Kılıçdaroğlu:”Duyarlı olduğumuz iki ana konu var:bayrak ve vatan.”

Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Şubat'ta partisinin, Irak'ta 13 Türk'ün yasadışı PKK üyeleri tarafından öldürülmesi nedeniyle hükümet üyelerinin partisine yönelik suçlamalarına itiraz ederken vatanseverliğe önem verdiğini vurguladı.

Milli birlik konusunda en hassas partinin CHP olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye’nin egemenliğine ağırlık verdiğine dikkat çekti.

Hükümetin CHP’yi PKK ile işbirliği yapıyormuş gibi suçladığını belirten Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016’da Artvin’de PKK’lıların aralarında Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu CHP’li araç konvoyuna saldırmasını hatırlatarak, “PKK’nın saldırısına uğrayan tek lider benim. Hayatımızı zar zor kurtardık. ” dedi.

“Bu ülkenin çıkarlarını savunmak kolay değil, zor. Milletin haklarını ve kanunlarını savunmak kolay değil, zordur. Ankara’dan İstanbul’a 450 kilometrelik bir ‘Adalet Yürüyüşü’ yaptım, bu kolay bir şey mi? Dünya siyaset tarihinde hiçbir siyasetçi adalet için bu kadar uzun bir yol yürümemiştir. Dolayısıyla Bursa İl Dernekleri Federasyonu üye dernek başkanları ile yaptığı toplantıda yaptığı konuşmada, hakkı, hukuku ve adaleti savunuyoruz ”dedi.

“Hangi taraf, kimlik, inanç veya yaşam tarzı ne olursa olsun, duyarlı olduğumuz iki ana konu var; bayrak ve vatan. Bayrağımız dalgalanacak, vatanımızda özgürce yaşayacağız ”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu:”Duyarlı olduğumuz iki ana konu var:bayrak ve vatan.”
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!