featured

Kayseri’de SS Yenişehir Konut Yapı Kooperatif Üyeleri Dolandırılıyor mu?

yenisehirkent

Son dönemlerde Kayseri’de kooperatif mağdurlarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Son olarak sayıları binleri bulan Yenişehir Kent Yapı Kooperatifi mağdurları kooperatif tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek kooperatife dava açmaya başladılar.

On beş yıl önce oturduğu dairenin genel borç toplamını kooperatife ödeyerek tapusunu alan üyelere yeniden borç çıkarılmaya başlanması üyeler tarafından protesto edilmeye başlandı. Borç miktarı olarak 30 bin TL ile 350 bin TL arası meblağları üyelere tebligat gönderdiği belirtilen kooperatifin borcun ödenmemesi durumunda icra yolu ile alacaklarını tahsil edeceğini söyleyerek üyeleri mağdur ettiği iddia ediliyor.

Kooperatifin haksız olduğunu vurgulayan üyeler haklarını sonuna kadar adalet karşısında arayacaklarını ve devlet büyüklerinin de konuyla yakından ilgilenilmesi gerektiğini önemle vurguladılar.

Kooperatifin eski üyeleri haksız menfaat elde etmeye çalıştıklarını ileri sürerek ve kendi üzerlerinde baskı uyguladıkları gerekçesiyle kooperatif yöneticileri şiddetle kınandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’de SS Yenişehir Konut Yapı Kooperatif Üyeleri Dolandırılıyor mu?
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 20 Mart 2023, 13:55

    Evet bu koperatifi önce arsa sahiplerine zulum etti etmiyede devam ediyor arsa sahiplerine vaad etiği daireler dükkanlar var onların mağduriyetini hiç hesaplamiyorlar

  2. 20 yıl once kooparatife daire karşılığı verdik hala birşey yok.daieler yapılmış başkaları oturuyor.kira bedelleri bile yok dolandirici bunlar zehir zıkkım olsun.arsa sahibi öldu.vekalet alan damadı yıllardır kira bedellerini bunlarla anlaşarak yedi kendine kooparatif daire verdi fakat bizlere yok

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!