featured

Kemal Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir zat yalan söyler mi? “

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. 104 amiral davası sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın kendisini ve CHP' yi bildirinin arkasında olmakla suçladığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir kişinin yalan söylememesi gerektiğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini ve CHP’yi  104 emekli amiral bildirisinin arka planında olmakla suçladığını; ancak mahkeme süreci ile gelinen noktada bu ithamın yersiz ve mesnetsiz olduğunun ortaya çıktığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, Saray’ın buradan bir darbe iması çıkarmak istediğini belirterek “Devlet, istihbarat, polis, jandarma senin emrinde utanmadan sıkılmadan beni suçladın. Devlet yalan söyler mi? Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir zat yalan söyler mi? Allah insanı kuru iftiradan saklasın.” dedi.

Kılıçdaroğlu’ nun 104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili açıklaması:

“Saray buradan bir darbe iması çıkarmak istedi. Arkasından dönüp, bunun ardından CHP var dedi. Hani CHP vardı? CHP ile ilgili tek bir kelime bile yok. Devlet, istihbarat, polis, jandarma senin emrinde utanmadan sıkılmadan beni suçladın. Devlet yalan söyler mi? Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir zat yalan söyler mi? Allah insanı kuru iftiradan saklasın. Koltuğu uğruna yapmayacağı ve satmayacağı hiçbir şey yok. Böyle bir devlet yönetimi olmaz. Her türlü iftiraya hepimizin hazırlıklı olması lazım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kemal Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir zat yalan söyler mi? “
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!