Kürşat Ayvatoğlu kimdir
Kürşat Ayvatoğlu kimdir

AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu soruşturmasında yeniden gözaltına alındı

Lüks araçta uyuşturucu kullandığı iddia edilen eski AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. İki kişinin, uyuşturucuyu kendilerine Ayvatoğlu’nun temin ettiği iddiası sonrasında, Ayvatoğlu hakkında yeniden gözaltı kararı verildi.

Geçtiğimiz günlerde, lüks araçta uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan eski AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından bugün tekrar gözaltına alındı. Ayvatoğlu adli kontrol şartıyla serbest kalmadan önceki ifadesinde, görüntülerdeki maddenin “uyuşturucu değil,  pudra şekeri” olduğunu iddia etmişti.

Pudra şekeri iddiasında bulunan Ayvatoğlu’nun serbest bırakılması ise insanların tepkisine neden oldu. Sosyal medyada verilen mahkeme kararına  isyan eden vatandaşlar, bu kararın diğer uyuşturucu kullanıcıları için örnek ve emsal teşkil edeceğini düşündüklerini ifade ettiler.

Görüntüdeki maddenin uyuşturucu ve uyarıcı olduğunun belirlenmesi ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine Ayvatoğlu, bugün  savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.Gözaltındaki iki arkadaşının, kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu ve  Ayvatoğlu’nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini öne sürdüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu soruşturmasında yeniden gözaltına alındı
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!