featured

Şehit babasına yazdıkları cezayı,kendileri ödedi.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde, yol kontrolü yapan Jandarma Astsubay Zeki Marmara ve Uzman Jandarma Çavuş Faruk Yayla, otomobil sürücüsü Abdurrahman Ö.’ye eksik evrak nedeniyle yazdıkları 235 tl’sı cezayı, sürücünün şehit babası olduğunu öğrenince kendileri ödedi.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde trafik uygulaması yapan Jandarma Trafik Timi,durdurdukları bir otomobilin sürücüsünden ehliyet ve ruhsat sordu.Jandarma,Sürücü Abdurrahman Ö.’nün verdiği evraklarda eksik olduğunu görünce 235 TL ceza kesti.Jandarma Astsubay Zeki Marmara ve Uzman Jandarma Çavuş Faruk Yayla, ceza makbuzunu verdikleri sürücünün şehit babası olduğunu öğrendiklerinde elini öpüp özür dilediler.Bunun üzerine Marmara ve Yayla, Abdurrahman Ö.’nün elini öpüp başsağlığı diledikten sonra makbuzu geri aldı.İkili,235 TL cezayı kendileri ödedi.

Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı olayı öğrendiğinde,Dazkırı Kaymakam Vekili Mesut Coşkun’a bilgi verdi. Kaymakam Vekili Coşkun, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’nı arayarak teşekkür ettikten sonra Astsubay Zeki Marmara ve Uzman Jandarma Çavuş Faruk Yayla’ya teşekkür belgesi ile plaket verdi.

Şube Başkanı İsmail Kumartaş,Şehit yakınları ve gaziler olarak desteklerinden ve hoşgörülerinden dolayı Jandarma Personellerine teşekkür ediyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehit babasına yazdıkları cezayı,kendileri ödedi.
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!