featured

Trabzonspor durdurulamıyor

Koronavirüs vakaları ve sakatlıktan kaynaklı 11 eksikle İstanbul'a gelen Trabzonspor, Medipol Başakşehir'i tek golle mağlup etti. Trabzonspor’u galibiyete taşıyan gol 78. dakikada oyuna giren ve 80'de şık bir gol atan Yusuf Sarı'dan geldi. Trabzonspor bu sonuçla puanını 48'e yükseltti.

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert- Rafael, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike (Dk. 67 Youssouf), Mehmet, Deniz (Dk.39 Gulbrandsen), Berkay, Fernendes (Dk. 46 Ba), Crivelli

TRABZONSPOR: Kağan- Kamil Ahmet, Edgar, Hugo, Faruk Can, Berat, Flavio, Ekuban, Bakasetas (Dk. 90 Atakan), Yunus (Dk. 78 Yusuf), Djaniny (Dk. 87 Afobe)

Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Bordo mavililerin tek golü sonradan oyuna dahil olan genç futbolcu Yusuf Sarı’dan geldi. Yunus Mallı’nın yerine oyuna giren genç futbolcusu Yusuf Sarı, sağ kanattan aldığı topla birlikte rakiplerinden sıyrıldıktan sonra kaleci Mert Günok ile karşı karşıya kaldı. Yusuf düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Karadeniz ekibi, bu galibiyetle galibiyet serisini 7. maça çıkardı.

Başakşehir’de Rafael, 90+5. dakikada çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Medipol Başakşehir’in Süper Lig’deki kabusu sürüyor. Kötü gidişata son veremeyen Başakşehir, ligdeki son 8 maçta 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet almış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor durdurulamıyor
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!