featured

Ligde Karadeniz fırtınası devam ediyor

Ligin 25. Haftasında Trabzonspor konuk ettiği Gaziantep FK'yi 1-0 yendi. Bordo Mavililer'i galibiyete taşıyan isim yeni transferi Anastasios Bakasetas oldu. Trabzonspor'da Nwakaeme, 90+6'da ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Süper Lig’in 25. Haftasında Trabzonspor  evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi yeni  yıldızı Bakasetas’ın attığı golle 1-0 kazanan bordo-mavililer üç puanı hanesine yazdırmayı bildi. Bu sonuçla puanını 45’e çıkaran bordo mavililer, yükselen grafiğini sürdürdü. Gaziantep FK ise 38 puanda kaldı.

Trabzonspor’da Nwakame çift sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Nijeryalı yıldız, Başakşehir maçında sahadaki yerini alamayacak.

Devre arasında Alanyaspor’dan transfer olduktan sonra bordo mavili formayla ilk maçında son yarım saatte oyuna girdiği Beşiktaş karşısında
ağları sarsamayan Bakasetas, ilk 11’de başladığı Denizlispor ve Malatyaspor maçlarının ardından Gaziantep FK önünde de golünü attı. Bakasetas ligdeki toplam gol sayısını da 10’a yükseltti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ligde Karadeniz fırtınası devam ediyor
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!