featured

Galatasaray’a talih kuşu konmak üzere

Mısır basınında Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği Mostafa Mohamed ile ilgili yeni transfer haberleri yer aldı. İngiliz ve İtalyan ekiplerinin izlediği 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz Crystal Palace Kulübü'nün 22 milyon poundluk bir teklif yapabileceği belirtildi.

İngiliz ve İtalyan ekiplerinin radarındaki 23 yaşındaki genç  futbolcu, devre arasında katıldığı Galatasaray kulübünde attığı gollerle göz dolduruyor. Futbol camiasının övgüyle bahsettiği genç yetenek Avrupalı kulüplerin listesine çoktan girdi bile. Özellikle İngiliz  Crystal Palace Kulübü’nün Mostafa Mohamed  için 22 milyon poundluk bir teklif yapabileceği kaydedildi.

Öte yandan Mısır futbolunun efsane oyuncularından Amr Zaki, Mısır basınına Mostafa Mohamed ile ilgili açıklamalar yaptı.Yaptığı açıklamaların satır araları ise şöyle:

“Fatih Terim ona ilk maçında penaltı kullandırarak ona olan güvenini gösterdi. Şu anda harika bir kulüpte.  Mostafa Mohamed kesinlikle kariyerinde inanılmaz adımlar atacak.”

“Mostafa Mohamed’le 6 gün önce konuştum. Onu tebrik ettim. Ona G.Saray’ın çok büyük bir kulüp olduğu konusunda güvence vermiştim. Ona iki sezon içinde Premier Lig’e gitmesi gerektiğini söyledim. O da hedefinin İngiltere olduğunu belirtti. O harika bir oyuncu ve şu anda Mısır Milli Takımı’nın 1 numaralı forveti haline geldi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’a talih kuşu konmak üzere
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!