featured

Muslera ile 3 yıl daha

Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2024'e kadar uzattı. Sarı-kırmızılılar, Muslera'ya yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma imzalattı.

Galatasaray, Fernando Muslera’nın sözleşmesini yıllık 2.5 milyon Euro olmak üzere 2024 yılına kadar uzattı. Muslera, maaşında indirim yaparak  yıllık 3 milyon 750 bin Euro’dan 2.5 milyon Euro’ya indi. Muslera, bu anlaşma ile ABD’ den gelen teklifleri de resmen reddetmiş oldu.

Türk Telekom Stadı’nda gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve Fernando Muslera katıldı.

Mustafa Cengiz yaptığı konuşmada,

 “Muslera, yerli, yabancı, rakibimiz veya değil, herkesin sevdiği ve saygı duyduğu bir isim. Bu tip saygınlıkları lafla, birkaç kelimeyle alamazsınız. Bu bir yaşam tarzının yansımasıdır. Rakiplerimizin saygısını kazanmış bir isim. Kaptan gibi kaptan. Sevdiğimiz bir insan. 10 yıldır bizimle. Ligde tek takımla 300 maç barajını geçen ilk yabancı oyuncu. Aynı zamanda en çok kupa kazanan yabancı futbolcu. Sakatlık sürecinde yokluğunu şiddetle aradık. Bizim her şeyimiz Muslera. Kendisinden çok mutluyuz. Muslera, 3 milyon 750 bin Euro’dan 2.5 milyon Euro’ya indi. Müthiş bir indirim!” ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak ise konuşmasında,

“Benim sağ kolum Muslera. Pandemi döneminde Selçuk İnan ile birlikte iki kaptan olarak tüm futbolcularla maaşlarda indirim yapılması konusunda konuşmalarını rica ettim. ‘Başta ben indirim yapayım, arkadaşlara öyle söyleyeyim’ dedi. Bu bir duruştur. İki oyuncu katılmadı ama Muslera’nın rolünü asla unutmayacağım, camia da unutmasın. Amerika’dan ciddi teklif geldiğine şahidim ama Muslera ‘Ben Galatasaraylıyım. Futbolu burada bırakmak istiyorum’ dedi. Taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kuran bu hareketiyle tekrar Galatasaraylıların gönlüne taht kurdu. Aldığı paradan büyük fedakarlık yaptı ve anlaşmayı sağladık. Kendisine teşekkür ediyorum. Uzun yıllar burada kalmasını temenni ediyorum.” dedi.

Tecrübeli kaleci Muslera ise,

“Şu an en rahat hissettiğim yerde, evimdeyim. Daha farklı yerlerden teklif vardı. Belki bazı şeyler de olabilirdi ama ilk günden beri aklımda hep Galatasaray vardı. En baştan beri kafamda en ufak soru işareti yoktu. Çocuklarım da burada doğdu. Onlar da Türk sayılır. Üç sene daha bu güzel kulübe, bu güzel camiaya hizmet edeceğim için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muslera ile 3 yıl daha
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!