featured

Kara kartal zirve takibinde

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta konuk ettiği Denizlispor’u 3-0 mağlup etti. Geçtiğimiz haftayı Bay geçen Beşiktaş’ın, bu maçtaki golleri Larin, Aboubakar ve Ljajic’ten geldi.

STAD: Vodafone Arena

HAKEM:Cüneyt Çakır

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Ljajic, Nkoudou, Larin, Aboubakar

DENİZLİSPOR: Cenk, Tiago Lopes, Mustafa, Kubilay, Leismann, Ben Mohamed, Diskerud, Murawski, Mesanovic, Sagal, Rodallega

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta konuk ettiği Denizlispor’u 3-0 mağlup ederek Galatsaray’ın gerisinde averajla ikinciliğini korumuş oldu.Denizlispor ise 21 puanda kalarak maç fazlasıyla 19. sırada yer aldı.

İlk yarıda peş peşe bulduğu gollerle farkı üçe çıkaran Beşiktaş’ın golleri, Larin, Ljajic ve Aboubakar’dan geldi.

Beşiktaş, 11 günlük aranın ardından çıktığı karşılaşmada eski futbolundan uzak bir görüntü sergiledi. Ancak yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışına yara almadan devam etmeyi bildi.

Kart cezalısı olduğu için Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Domagoj Vida yeniden on birdeki yerine geçerken, Fabrice N’Sakala ve Rıdvan Yılmaz’ın yokluğunda sol bek olarak görev yapan Dorukhan Toköz yerini N’Sakala’ya bıraktı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal’ın yerine ise Georges-Kevin N’Koudou’yu görevlendirdi. Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve tedavisi sona eren Rachid Ghezzal, Denizlispor maçına yedek kulübesinde başladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara kartal zirve takibinde
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!