featured

Eski hakemlerden MHK Eski Başkanı Bülent Yavuz vefat etti

Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakem Bülent Yavuz, hayatını kaybetti. Bülent Yavuz, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakem Bülent Yavuz, kansere yenik düştü.  Bülent Yavuz bir süredir kanser tedavisi görmekte idi. Yavuz’un vefatı dolayısıyla, onun anısına 20 ve 21 Mart tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Bülent Yavuz’un ölüm haberinin ardından siyaset ve spor camiasından pek çok taziye mesajı yayınlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk hakemliğinin duayen isimlerinden, Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakemimiz Bülent Yavuz’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Türk futboluna önemli katkılarda bulunan Bülent Yavuz’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, hakem ve spor camiasına başsağlığı diliyorum.”

Türkiye Futbol Federasyonu‘ndan yapılan taziye mesajında ise şu ifadelere yer verildi:

“Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakemimiz Bülent Yavuz’un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Uzun yıllar Süper Lig’de maç yöneten Bülent Yavuz, FIFA kokartı taşıdı ve uluslararası maçlarda ülkemizi temsil etti. Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevinde bulunan Yavuz, Federasyonumuza MHK danışmanı olarak da çok önemli hizmetlerde bulundu. Bülent Yavuz anısına 20 ve 21 Mart tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Merhum Bülent Yavuz’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, hakem ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski hakemlerden MHK Eski Başkanı Bülent Yavuz vefat etti
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!