featured

Çaykur Rizespor’dan Galatasary’a soğuk duş etkisi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'a 4-3'lük skorla mağlup oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray bu sonucun ardından, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı haftada büyük bir fırsatı tepmiş oldu.

Stad: Türk Telekom

Hakem: Volkan Bayarslan

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Mostafa Mohamed, Falcao

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Mykola Moroziuk, Montassar Talbi, Selim Ay, İsmail Köybaşı, Fabricio Baiano, Damjan Dokovic, Fernando Boldrin, Erik Sabo, Braian Samudio, Milan Skoda

Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’a 4-3’lük skorla mağlup oldu.  Galatasaray bu sonuçla, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı haftada büyük bir fırsatı kaçırmış oldu.

Teknik direktör Fatih Terim, Çaykur Rizespor maçında Taylan Antalyalı’nın yerine Oghenekaro Etebo’ya görev verirken; Mustafa Muhammed ile Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’yu bu hafta da hücumda birlikte görevlendirdi.

Galatasaray‘ın gollerini 14. dakikada Yedlin’den, 31 dakikada Emre Akbaba’dan ve 74. dakikada Meriah’ın kendi kalesine atmasıyla geldiı. Çaykur Rizespor’un gollerini ise 2. dakikada Samudio, 41. dakikada Fernando Boldrin, 54. dakikada penaltıdan M. Škoda ve 90+3. dakikada Fernando attı.

Sarı-kırmızılar, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği haftada şok bir kayıp yaşadı. Sahadan 4-3 mağlup ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yarışında çok ciddi bir yara aldı. Luyindama ve Marcao’nun yaptığı basit hatalar ise maça damga vurdu. Bu iki kritik hata sonucu Galatasaray kalesinde 2 gol gördü.

İkinci yarıda kritik hatalar Yedlin’den geldi. Maçın 54. Dakikasında topa elle müdahale ederek penaltıya sebep olan oyuncu, 79. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Galatasaray haftayı 61 puanla tamamlarken, Rizespor ise puanını 34’e çıkardı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çaykur Rizespor’dan Galatasary’a soğuk duş etkisi
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!