featured

Beşiktaş Gençler Birliği karşısında galibiyet istiyor.

Süper ligde Sergen Yalçının öğrencileri başarılı bir sezon geçiriyor. Ara transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe kadar hareketli bir etkinlik göstermeyen siyah beyazlılar herşeye rağmen 2 rakibiyle birlikte zirveyi paylaşıyor.

Süper ligin 25inci haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş Gençler Birliği maçı 15 şubat saat 16:00’da yapılacak. Bugün talihsiz bir şekilde Oğuzhan Özyakup’un sakatlık açıklamasını yapan futbol kulübü açıklamasında;

Futbol Takımımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sağ alt baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, alt baldır arka adalesinde (soleus) zorlanma (evre 1 strain) tespit edilmiştir.

Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

ifadelerine yer verdi.

Bunun yanı sıra Domagoj Vida ve Fabrice N’Sakala nın kart cezaları nedeniyle oynayamacak olmaları Sergen Yalçın ı bek konusunda endişelendiriyor.  Valentin Rosier , Necip Uysal ve Rachid Ghezzal ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Ayrıca siyah beyazlı ekibin yeni transferi Cenk Tosun’un da Gençler Birliği deplasmanında ilk 11 de forma giymesi bekleniyor.

Beşiktaş Gençler Birliği’ne karşı deplasmanda oynadığı son 8 maçın sadece ikisini kazanabildi. Ezeli rakipleriyle arasındaki 3 puan farkını Gençler Birliği maçı eksikliğiyle kapatmayı hedefleyen siyah beyazlılar tüm zorluklara rağmen deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş Gençler Birliği karşısında galibiyet istiyor.
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!