featured

MHP’den Doğu Perinçek’e tepki

Haber Global TV'de canlı yayınlanan "Mesele" programına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, hukukcu Gamze Pamuk Ateşli'nin 'Bahçeli partisini bırakırsa, MHP'nin başına da geçersiniz' sözlerine Perinçek, “MHP'nin başına geçmek şereftir.” açıklamasını yapmıştı. MHP'den de bu ifadeye yanıt geldi.

Haber Global TV‘de canlı yayınlanan “Mesele” programına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, hukukçu Gamze Pamuk Ateşli ile girdiği tartışmada ilginç sözler sarf etti. Karşılıklı tartışma esnasında hukukçu  Ateşli’nin “Bahçeli partisini bırakırsa, MHP’nin başına da geçersiniz, çok uygun bir pozisyonunuz var.” sözlerine Perinçek:

“MHP’nin başına geçmek şereftir.Ben, MHP’nin başına geçmekle tehdit edilmem ki. MHP bugün vatansever bir parti, Türkiye’nin bütünlüğü için çalışıyor. Teröre ve ABD’ye karşı mücadele ediyor. Onun için MHP’nin başında olma bir suç değil. PKK’nın tarafından bakarsanız MHP’yi bir suç örgütü olarak görürsünüz. Bakın hep kendinizi ele veriyorsunuz.” şeklinde yanıt vermişti.

Alınan bilgiye göre MHP kaynakları bu açıklamadan rahatsız. MHP kanadının  MHP isminin Perinçek ile birlikte anılmasından memnun olmadıkları, Perinçek’in MHP isminin zikredildiği bu açıklamasına karşı oldukları belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den Doğu Perinçek’e tepki
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!