featured

İstanbul’da yüz yüze eğitime kar engeli

Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da bugün başlayan kar yağışı eğitimi de etkiledi.İstanbul’da yüz yüze eğitime ara verildi. İstanbul’da eğitime verilen ara, Vali Ali Yerlikaya tarafından Twitter hesabından duyuruldu.

Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da bugün başlayan kar yağışı eğitimi de etkiledi.İstanbul’da yüz yüze eğitime ara verildi. İstanbul’da eğitime verilen ara, Vali Ali Yerlikaya tarafından Twitter hesabından duyuruldu: “Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz.”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yüz yüze eğitime çarşamba gününe kadar ara verildiğini açıkladı. Vali Ali Yerlikaya’nın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

-Son aldığımız meteoroloji verilerine göre; hemşehrilerimizin ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları,

-Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında ‘yüz yüze eğitim’ faaliyetlerine 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara verilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da yüz yüze eğitime kar engeli
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!