featured

WhatsApp’ dan 24 saat sonra kaybolacak mesaj özelliği

WABetaInfo internet sitesinde duyurulan habere göre: “WhatsApp, mesajları 24 saat sonra kaybolacak şekilde ayarlama özelliğini test ediyor.”

WABetaInfo internet sitesinde, WhatsApp platformu için yeni bir gelişme duyuruldu. Bu haberde WhatsApp’ ın, 24 saat sonra kaybolacak şekilde mesaj ayarlama özelliğini test ettiği bildirildi.

Daha önce de WhatsApp platformu için kendi kendini imha edecek fotoğraflar özelliğinin test edilmekte olduğu haberi basına sızdırılmıştı. Sızdırılan bilgilere göre, uygulamada hem kişisel hem de grup sohbetleri için geçerli olacak biçimde fotoğraf paylaşırken ekranda yeni bir buton ile karşılaşılacağız bilgisine yer verildi.

24 SAATİN ARDINDAN YOK OLAN WHATSAPP MESAJLARI ÖZELLİĞİ

Bu haberden kısa bir süre sonra, 24 saatin ardından yok olan WhatsApp mesajları özelliği haberi yapıldı. Bu özelliğin Snapchat‘ te oldukça popüler olduğu biliniyor. Yakında uygulanması  muhtemel gözüken bu fonksiyonun, isteğe bağlı bir şekilde çalışacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp, masaüstü uygulaması için sesli ve görüntülü arama desteği vermeye başladığını duyurmuş ve bu özellik beğenilmişti. 24 saatte kendini yok eden mesaj uygulamasının da beğeni kazanacağı tahmin ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’ dan 24 saat sonra kaybolacak mesaj özelliği
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!