featured

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa ilerliyor

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş’ı konuk eden Başakşehir, gol düellosuna sahne olan maştan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş bu galibiyetle, galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Siyah-beyazlılara 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi. Başakşehir’in golleri ise, Deniz Türüç ile Demba Ba’ dan geldi. Puanını 63’e yükselten Beşiktaş, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı.

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Rafael (Dk. 69 Ömer Ali Şahiner), Epureanu, Ponck, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç, Mehmet Topal, Berkay Özcan, Aleksic (Dk. 69 Visca), Giuliano (Dk. 70 Tolga Ciğerci), Crivelli (Dk. 69 Demba Ba)

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Atiba (Dk. 86 Oğuzhan Özyakup), Ghezzal (Dk. 90 4 Dorukhan Toköz), Ljajic (Dk. 72 Necip Uysal), Larin (Dk. 86 N’Koudou), Aboubakar

GOLLER: Dk. 52 Deniz Türüç, Dk. 76 Demba Ba (Medipol Başakşehir) – Dk. 42 Larin, Dk. 68 Welinton, Dk. 84 Josef (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Dk. 46 Aleksic, Dk. 61 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 89 Tolga Ciğerci (Medipol Başakşehir) – Dk. 61 Ljajic (Beşiktaş)

Başakşehir-Beşiktaş mücadelesi futbolseverleri fazlasıyla memnun etti. Topun oyunda kalma süresi, bu sezonki en yüksek seviyedeydi.

Gol perdesini 42. dakikada Cyle Larin açarken, Başakşehir 52’de Deniz Türüç ile skoru 1-1’e getirdi.

İlk yarıda Danijel Aleksic’in, ardından da Vincent Aboubakar’ın topları direğe takıldı.

İkinci yarıda gol yağmuru yaşandı. Beşiktaş 68. dakikada Welinton ile yeniden üstünlüğü yakaladı. Ev sahibi ekip 76’da Demba Ba ile 2-2’lik beraberliği sağladı.

Maçtaki kapanış goü 85. dakikada Josef de Souza’dan geldi. Brezilyalı yıldızın golüyle Beşiktaş, sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak puanını 63’e yükseltti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş adım adım şampiyonluğa ilerliyor
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!