featured

Meral Akşener’den Devlet Bahçeli’ye evde dinlenme çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye dinlenme çağrısında bulundu: "Son hadiselere baktığımız zaman, ben, kendisinin bir yakın arkadaşının kız kardeşi olarak, kendisini evine dönmeye davet ediyorum. Çok yorgun olduğunu anladım. Dolayısıyla evine dönmeye, biraz tefekküre ve evinde dinlenmeye davet ediyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Anayasa Mahkemesinin kapatılması gerektiğini tekrar ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evine dönmeye, biraz tefekküre ve evinde dinlenmeye davet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya’da  Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde parti faaliyetleri kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Konvoyla Tuzlukçu ilçesine giren Akşener, Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı da makamında ziyaret etti .

Meral Akşener, ziyaret sonunda basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını da yanıtladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, ikinci kez, Anayasa Mahkemesinin kapatılmasını talep ettiğini hatırlatan Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

Burada iki şey var. Birincisi Sayın Bahçeli, çok mübarek bir isim olarak tanımladığı, muhterem bir isim olarak tanımladığı ve 2023’te Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiği Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin ikinci defa, yani anayasa ile ilgili bir sorun olduğu ve ikinci defa seçilip seçilmeyeceği konusunda Türkiye’de hukukçular ikiye bölünmüş durumda. Böyle bir pozisyonda çok muhterem ve çok mübarek kabul ettiği cumhurbaşkanı adayının üzülmesini muhtemelen istemediği için ‘ne olur, ne olmaz’ diye bugünden Anayasa Mahkemesi’ni taşlamaya ve oklamaya başladı. Bu tür çok üst perdeden ve racon kesen davranış biçimlerinin hukuka, demokrasiye ve insan haklarına, hiçbir şeye, 150 yıllık demokrasi tarihimize, eksik gedik de olsa uymadığını söyleyebilirim. Son hadiselere baktığımız zaman, ben, kendisinin bir yakın arkadaşının kız kardeşi olarak, kendisini evine dönmeye davet ediyorum. Çok yorgun olduğunu anladım. Dolayısıyla evine dönmeye, biraz tefekküre ve evinde dinlenmeye davet ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meral Akşener’den Devlet Bahçeli’ye evde dinlenme çağrısı
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!