featured

İrem Derici’ye piknik cezası

Şarkıcı İrem Derici sosyal mesafe kurallarına uymadığı, maske takmadığı  ve mesafe kurallarına uymadan piknik yaptığı için ceza kesildi.

Şarkıcı İrem Derici’ye, sosyal mesafe kurallarına uymadığı, maske takmadığı  ve mesafe kurallarına uymadan piknik yaptığı nedeniyle kuralları ihlal ettiği için 4 bin 369 TL para cezası uygulandı.

Kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösteren şarkıcı, ‘Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin’ diye tepki gösterdi.

Kadıköy Kaymakamlığı bu durumla ilgili bir açıklama yaptı.

 

KADIKÖY KAYMAKAMLIĞI

BASIN AÇIKLAMASI 2021/4

Bazı basın yayın organlarında şarkıcı İrem DERİCİ ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirlerinden olan sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ederek sahilde piknik yaptıklarına ilişkin haberler yer almıştır.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan araştırmalarda paylaşıma konu olan ve içeriği itibariyle Covid-19’la mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 10.02.2021 günü saat 18:30 sıralarında Caddebostan Sahili’nde çekildiği tespit edilmiştir.

Yapılan tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan İrem DERİCİ’ye toplamda 4.369TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır. Diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 12.02.2021   21:00

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İrem Derici’ye piknik cezası
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!