Maçoğlu'nun kardeşi uyuşturucu operasyonu

Maçoğlu’nun kardeşi uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Türkiye Komünist Partili Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi olan Soner Maçoğlu Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Maçoğlu’nun kardeşi uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Çamlık Mahallesi’ndeki bir adreste uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarıyla ilgili adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda adreste bulunan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun kardeşi olduğu öğrenilen Soner Maçoğlu ile U.A. isimli şahıs yakalandı. Soner Maçoğlu, uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alınırken yanında bulunan şahıs hakkında TCK’nın 191’den işlem yapıldı.

Zanlının evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi. Soner Maçoğlu’nun evinde yapılan aramada, 4.71 gram metamfetamin maddesi, 25.48 gram sentetik kannobinoid maddesi,1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, uyuşturucu paketlemede kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.

Öte yandan Soner Maçoğlu’nun bulunduğu evden metamfetamin maddesi satın alan B. A. ve A. B. isimli iki zanlı ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maçoğlu’nun kardeşi uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!