featured

FETÖ ile korkutup dolandırdılar

Dolandırıcıların her gün yeni bir taktiğe başvurması masum vatandaşlarımızın canını yakıyor. Feto terör örgütü soruşturması kapsamında göz altına alındığı yalanıyla masum bir vatandaş  kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düştü.

Dolandırıcıların her gün yeni bir taktiğe başvurması masum vatandaşlarımızın canını yakıyor. Feto terör örgütü soruşturması kapsamında göz altına alındığı yalanıyla masum bir vatandaş  kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düştü. Denizli’de isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, ağına düşürdüğü mağdurun oğlunun ve kızının terör örgütü ile ilgili bir suça karıştığını, ellerinde olduğunu, parmak izleri ile ifadelerinin alındığını, FETÖ’ye para aktardıkları ve savcılıkta olduklarını söyleyerek korkuttu.

Dolandırıcıya kanan masum vatandaş bütün birikimi olan 70 bin lira değerindeki 10 yarım altın, 3 bilezik, 27 çeyrek altın, 1 Cumhuriyet altını ve 6 bin 780 lirayı bir poşete koyarak evine gelen sözde sivil polis olarak tanıtan dolandırıcıya verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan vatandaş durumu hemen polise bildirdi.

Dolandırılan vatandaşın evinin çevresinde bulunan kameraları titizlikle inceleyen ekipler, eve gelerek ziynet eşyaları ile parayı teslim alan maskeli ve şapkalı sözde sivil polisin kimliğini belirledi. Şüpheli, evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan şüpheli tutuklandı.

Bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyaran Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, polis, asker ve savcıların hiçbir zaman vatandaştan para talep etmeyeceğini, bu tür şüpheli durumlarda vatandaşların en kısa sürede polise haber vermesi gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FETÖ ile korkutup dolandırdılar
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!