Doğu Türkistanda Çin Vahşeti

Doğu Türkistan’da Çin vahşeti korkunç boyutlarda

Katil Çin, tüm dünyanın gözleri önünde Doğu Türkistan’da sistemli bir şekilde asimile ve soykırım politikası yürütüyor.

Çin tarafından Uygur Türklerine yönelik vahşetin önü uzun yıllardır alınamıyor. BM insan hakları konseyinin “Çin’de Uygur Türklerinin organlarının canlı canlı alındığı ve pazarlandığı” yönündeki raporu üzerine bile uluslararası basında yeterince ses yükselmedi. 1949 yılından bu yana Çin hakimiyeti altında olan Doğu Türkistanda son yıllarda toplama kampları 3 kat çoğaldı.

Doğu Türkistan çöllerindeki inşa edilen yüksek duvarlı toplama kamplarında Uygur Türklerinin kornea, karaciğer ve böbrekleri başta olmak üzere organları henüz canlılarken alınarak Çin tarafından araplara helal organ reklamıyla pazarlanıyor. Çin 1984 yılında idam mahkumlarından organ alınmasına resmen izin vermişti. 30 yılı aşkın süreç içerisinde bunu büyük bir insan çiftliği projesine dönüştürdü.

2001 yılında Çinli bir doktor Abd kongresine idama mahkum edilen Uygur Türklerinden organ hasadı yaptıklarını ve henüz canlılarken mahkumların derilerini aldıklarını, ve daha fazlasını itiraf etmişt. Çin vahşeti altında 1989 dan 1995e kadar 100den fazla mahkumun derisinin ve kornealarının alındığı iddia ediliyor. Dr Wang tarafından yapılan korkunç açıklamalarda newyork times tarafından yayınlanmıştı. Doctor Says He Took Transplant Organs From Executed Chinese Prisoners – The New York Times (nytimes.com)

2006 yılında Kanada dışişleri bakanı uzun araştırmalar sonucu insan çiftliklerinin ve organ hasatlarının kanıtlarına ulaştıklarını ve iddiaların doğru olduklarını öğrendiklerini ifade etti.

Doğu Türkistan @uygur_haber isimli twitter hesabı Çin devleti tarafından yürütülen ve özel şirketlerinde destek verdiği işkence ve uygulamara dair uluslararası kamuoyunda ki kaynakları toparlayarak detaylı bir kaynak paylaşıyor.

Doğu Türkistan’da Çin vahşeti ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabileceğiniz bu flood un linkine şuradan ulaşabilirsiniz:

 

Bağlantı yüklenmeme ihtimaline karşın direk link: Doğu Türkistan on Twitter: “||FLOOD|| Lütfen bu flood’u okuyun okutun paylaşın.. Bu Flood Uluslararası Kamuoyundaki Kaynaklar taranarak hazırlanmıştır. 1-)ÇİN’İN DOĞU TÜRKİSTAN VE DİĞER BÖLGELERDEKİ İNSAN ÇİFTLİKLERİ/ORGAN BANKALARI! https://t.co/tvgDjbSPuK” / Twitter

Doğu Türkistanlı kardeşlerimize sahip çıkılmasını istiyor ve katil çini lanetliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğu Türkistan’da Çin vahşeti korkunç boyutlarda
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!