featured

Alman Fizikçi Roland Wiesendanger’a göre Coronavirüs Wuhan’daki bir laboratuvardan

Korona salgınının patlak vermesinden bir yıldan fazla bir süre sonra bile, Johns Hopkins Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, dünya çapında 2,4 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği, virüsün kökeninin nerede olduğu hala net değil. Ancak, ünlü Hamburglu Fizikçi Roland Wiesendanger emin: "Corona Wuhan'daki bir laboratuvardan geldi." Hamburg Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma için bir yıl boyunca 600'den fazla bilgi topladı.

Sonuç olarak, Hamburglu fizikçi, “Bild” e söylediği gibi, “kanıtların hem sayısı hem de kalitesi” nin Wuhan’daki viroloji enstitüsündeki bir laboratuvar kazası olduğu sonucuna vardı.

Koronavirüsün kökeni hakkında iki teori

Şimdiye kadar, virüsün kökeni hakkında temelde iki farklı teori var: Bazı bilim adamları ve uzmanlar, virüsün yarasalardan insanlara bir ara konak yoluyla bulaştığından şüpheleniyorlar . Çok daha çarpıcı olan ikinci teori, virüsün yapay olarak Wuhan’daki bir laboratuvarda üretildiği ve kasıtlı olarak veya kazayla serbest bırakılmasıdır.

 

Dünya Sağlık Örgütü’nün fikri:

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) geçtiğimiz günlerde corona virüsünün izini sürmek için Wuhan’a bir uzman ekibi gönderdi . WHO ekibi, yarasaların ara konakçılardan bulaşma olasılığının daha yüksek olduğu sonucuna vardı. Ancak bununla ilgili de net bir kanıt sunamadı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alman Fizikçi Roland Wiesendanger’a göre Coronavirüs Wuhan’daki bir laboratuvardan
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!