featured

Bitcoin sert düşüp yeniden yükseldi

Bitcoin’de sert hareketler devam ediyor.Dün fiyatı 59 bin dolara çıkan Bitcoin, bugün bir anda 49 bin doların altına kadar geriledi. Kripto para piyasasının en büyüğü olan Bitcoin, daha sonra tekrar 53 bin doların üstündeki seviyelere çıktı.

Dün 59 bin doları görerek rekor kıran Bitcoin, bugün  % 16 oarnında düşerek  49 bin doların altı seviyeler gördü. Daha sonra toparlanarak 53 bin doların üstü seviyeleri gördü.

Bitcoin’de daha önce  sert hareketler görülmüş, de çok sert yükselişleri çok sert düşüşler takip etmişti.

Bugünkü sert hareketlerin temelinde Tesla CEO’su Elon Musk’ın mesajlarının etkili olduğu öne sürüldü. Musk, önceki gün Bitcoin’in fiyatının “fazla yüksek” olduğunu  belirtmişti.Tesla’nın 1,5 milyar doları bulan yatırımı, Elon Musk’ın Twitter paylaşımları ve aynı zamanda kurumsal yatırımcıların artan ilgisi Bitcoin’in yıl başından bu yana 58 bin dolara kadar yükselişinde etkili olmuştu.

Uzun vadeli bakıldığında ise, ABD Merkez Bankası  başta olmak üzere dünya genelinde merkez bankalarının pandemi  sürecinde rekor parasal genişlemeye gitmesi  Bitcoin’in değerinin artmasında önemli bir etken  olduğu ortada.

Kripto Para Piyasaları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitcoin sert düşüp yeniden yükseldi
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!