featured

Turistlerin Görebileceği Herkes Aşılanacak!

Turistlerin Görebileceği Herkes Aşılanacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Alman Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, görüşme sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mevlut cavusoglu

Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti ve ”AB ile ilişkilerde olumlu bir hava var ancak; artık somut adımlar atılması gerekiyor. Gümrük birliği, vize serbestisi buna dahil” ifadelerini kullandı.

Alman Dışişleri Bakanı Heiko Maas ise ”Almanya, Avrupa Komitesi’nin başkanlığını üstleniyor. İnsan haklarının korunması, AİHM kararlarının uygulanması konularını da ele aldık. AB konusunda Almanya yapıcı bir diyaloğu destekliyor, buna hazırız. Dönem başkanlığımız süresince buna destek verdik. Türkiye, NATO içinde çok önemli bir müttefikimiz; Almanya bunu her zaman vurguladı. Gelecekte de çok büyük önemi olacaktır.” dedi.

Turistlerin görebileceği herkesi aşılayacağız.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Maas’la düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede’ki Koronavirüs aşılama çalışmaları ile ilgili ”Halklımızın %26’sından fazlası aşılandı. Turistin görebileceği herkesi aşılayacağız” ifadelerini kullandı ve “Aşılama konusunda özellikle turizm bölgelerin ağırlık verdiğimiz gibi, tüm turizm çalışanları, otellerde restoranlarda çalışanlar, şoförler, havaalanlarında çalışanlar, tur rehberleri de dahil turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız ki tedbirlerimizi alalım” ifadelerini de sözlerine ekledi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turistlerin Görebileceği Herkes Aşılanacak!
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!