featured

Ramazan pidesi fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu, ramazan pidesinin bu ramazanda kaç liradan satılacağını açıkladı.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu, bu yıl Ramazan pidesinin il bazında maliyetlerin de dikkate alınarak kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşeceğini açıkladı. Buna göre;  Ankara 275 gram Ramazan pidesi 3 TL’ den, Antalya ve İzmir’de 250 gram Ramazan pidesi  3 TL2 den, İstanbul’da 365 gram Ramazan pidesi  4 TL’ den , Sakarya ve Kocaeli’ de 370 gram Ramazan pidesi 4 TL’ den  ve Trabzon’da ise 500 gram Ramazan pidesi 5 TL’den satışa sunulacak.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ nun Ramazan pidesi fiyatı ile ilgili açıklaması:

“Bu yıl Ramazan pidesi il bazında ‘illerimizin maliyetleri dikkate alınarak’ kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşecektir.

Örneğin, Ankara 275 gram pide 3 TL, Antalya ve İzmir’de 250 gram pide 3 TL, İstanbul’da 365 gram pide 4 TL, Sakarya ve Kocaeli’de 370 gram pide 4 TL iken Trabzon’da ise 500 gram pide 5 TL’den satışa sunulacaktır.

Önceliğimiz salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen pidelerimizin en hijyenik şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması olacak ve işletmelerimizde “maske, sosyal mesafe ve temizlik” konusunda gereken hassasiyet gösterilecektir.

Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan pidesi fiyatı ne kadar olacak?
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!