featured

Yunanistan’dan Türkiye’ye doğrudan uçuşlar yeniden başlayacak

Yunanistan'da korona virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla Türkiye ile doğrudan uçuşlara kısıtlama getirilmişti. Yunanistan Sivil Havacılık Otoritesi, bu sabah saat 06.00'da son bulan Türkiye ile uçuş kısıtlamalarının uzatılmaması kararı aldı.

Yunanistan, Kovid-19’un ekonomiyi olumsuz etkilemesi nedeniyle  bugünden itibaren bazı kısıtlamaları gevşetiyor. Türkiye’ye uçuş kısıtlamasının kaldırılması da bu adımlardan biri.

Yunanistan Sivil Havacılık Otoritesi, bu sabah saat 06.00’da son bulan Türkiye ile uçuş kısıtlamalarının uzatılmaması kararı aldı. Buna göre, Avrupa Birliği vatandaşları ve Yunanistan’da ikamet izni bulunan Türk vatandaşları Türkiye – Yunanistan arasında hava yolu ile karşılıklı seyahat edebilecek.

Ülkeye girişte havalimanında yolcuların, son 72 saat içinde alınmış negatif sonuçlu PCR testi sunması zorunlu olacak. Ülkeye giren yolcular, ayrıca 7 gün süreyle karantinada kalacak.

Yunanistan Sivil Havacılık Otoritesi tarafından yapılan açıklamada, bazı istisnalar dışında diğer ülke vatandaşlarının Yunanistan’a havalimanından giriş yasağının 5 Nisan 2021’e kadar uzatıldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yunanistan’dan Türkiye’ye doğrudan uçuşlar yeniden başlayacak
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!