featured

Mustafa Eraslan uyuşturucu operasyonu kapsamında tutuklandı

Mustafa Eraslan uyuşturucu operasyonu sonrası tutuklandı.

Kayseri’de İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttüğü uyuşturucu operasyonunda hareketli saatler yaşanıyor.

Eras Grup Yatırım A.Ş eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Eraslan’ın da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonrası göz altına alındığı ve hakkındaki tüm iddiaları reddettiği belirtildi.

Kayseri, Mustafa Eraslan uyuşturucu sebebiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı haberiyle şok yaşadı.

eras holding eski yonetim kurulu baskani mustafa eraslan uyusturucu operasyonunda tutuklandi y

Bir dönem DYP  ve daha sonra MHP’de aktif siyaset yürüten, milletvekili adaylığı ve Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adaylığı süreçleri de yaşayan ERAS Holding eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Eraslan, Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda önce gözaltına alındı; ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bir yıldan beri fiziki ve teknik takibe aldığı uyuşturucu şebekesine yönelik düzenlediği operasyonda, üç ayrı noktaya operasyon düzenlendi. Uyuşturucu hammadesi imal etmekle suçlanan  5 kişi gözaltına alındı.

Metamfetamin üreterek piyasaya sürdükleri iddia edilen gözaltındaki zanlıların ilk ifadelerinin ardından Kayserili eski iş adamı Mustafa Eraslan da gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkeme, Mustafa Eraslan hakkında tutuklama kararı verdi. 

Eraslan’ın avukatı Ömer Osman SOYLU;

Dosyayı talep ettik. Fakat dosya üzerinde gizlilik tahdidi varmış, o nedenle dosyaya erişemedik. Gerekli savunmamızı ve itirazımızı yapabilmemiz için dün Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçeyle başvurdum. Neticesini bekliyorum. Gelecek cevaba göre hareket edeceğiz ve müvekkilimin en azından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanması için tüm yasal haklarımızı kullanacağız

açıklaması yaptı. Mustafa ERASLAN’ın iftiraya uğradığını öne sürdü.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
14
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Eraslan uyuşturucu operasyonu kapsamında tutuklandı
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!