featured

Kadına şiddetin yeni adresi Samsun

5 yaşındaki kızının gözleri önünde, 3 yıl önce boşandığı İbrahim Zarap tarafından öldüresiye dövülen kadın, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı. Cani eş, vatandaşlarca etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Dün akşam Samsun’da, İbrahim Zarap simli şahıs, kendisinde kalan kızları E.M.’yi  3 yıl önce boşandığı eski eşine teslim etmek için onunla buluştu. Bu sırada İbrahim Zarap, anne E.M.’ye tekme- tokat saldırdı. İbrahim Zarap’ın, kadını darp ettiği anlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı. Görüntülerde, çevredekilerin evlerinin penceresinden  bağırmasına, küçük kızının ağlamasına aldırmayan cani eşin, yerde yatan eşine art arda tekmeler attığı ve eski eşinin başını da yere çarptığı görüldü.

Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, etkisizleştirilerek olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Mağdur kadın ise  sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan annenin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olayın ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu:

“Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadına şiddetin yeni adresi Samsun
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!