featured

Eskişehir’de feci kaza

Eskişehir'de, akşam saatlerinde, kaza yapan otomobile yardım için duran bir otomobil ve bir TIR'a kamyon çarptı. Feci zincirleme kazada, 1 kişi ölürken 2 kişi yaralandı.

Dün gece saatlerinde, Sivrihisar-Eskişehir karayolunuda meydana gelen olayda Metin Duran’ın kullandığı 26 AAT 239 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyere çarptıktan sonra otoyolunun ortasına savruldu. 18 AAC 381 plakalı TIR’ın sürücüsü Ahmet Kaya ile 16 AJR 389 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Rıza Er kaza yapan araca yardım etmek için araçlarını yol kenarına park ettiler.

Bu esnada Mehmet Tekir yönetimindeki 11 DS 570 plakalı kamyon, kaza yapan otomobil ile park halindeki iki araca çarptı. Oluşan elim kazada, Yusuf Eri, Selfet Duran ve Mehmet Tekir yaralandı. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastanelere kaldırıldı. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan kamyon sürücüsü Mehmet Tekir, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de feci kaza
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!