featured

11 şehidimize karşı son görevimiz

Bitlis ili Tatvan ilçesinde, düşen askeri helikopterde şehit olan 11 asker için sabah saatlerinde Elazığ'da bir tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından şehitlerimiz, askeri uçakla devlet töreni için Ankara'ya getirildi. Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Cuma namazını müteakiben gerçekleşen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet parti liderleri de katıldı. Devlet töreninin ardından şehitlerin naaşları, defnedilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Tatvan’a 10 kilometre mesafedeki Çekmece köyü yakınlarında irtibatı kesilen askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı tespit edilmişti.Yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucu helikoptere ulaşılmış ve şehitlerimiz sabaha karşı Elazığ  Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesine getirilmişlerdi.

Ambulanslarla askeri törenin düzenleneceği  Elazığ Havalimanı’na getirilen şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, silah arkadaşlarının omuzlarında katafalka konuldu. Burada gerçekleştirilen törenin ardından şehitlerimizin naaşları, devlet töreni için Ankara’ya askeri uçakla gönderildi.

Ankara’da, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde de devlet töreni gerçekleştirildi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve muhalefet liderleri de katıldı.

11 sehide son gorev 1

11 sehide son gorev 2

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
11 şehidimize karşı son görevimiz
Yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

ŞanlıTürk ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!